Ηχοθεραπεία βιοματικό εργαστήριο σχολή

Σχολή Ηχοθεραπείας – Σπουδές στην Ηχοθεραπεία

(Αναίμακτη χειρουργική στην αύρα μέσω της μουσικής)

Σύγχρονες έρευνες έδειξαν πως ο,τιδήποτε υπάρχει στο σύμπαν μας, έμψυχο ή άψυχο, ορατό η μη, αποτελείται στη βάση του από καθαρή ενέργεια ή φως που αντιστοιχεί σε μια εκάστοτε συχνότητα δόνησης. Έννοιες όπως τα συναισθήματα, η ύλη και οι σκέψεις έχουν τη δική τους συχνότητα δόνησης. Οι δονήσεις αυτές επηρεάζουν τα πάντα γύρω μας και, όταν οι συχνότητες τους είναι κοινές ή παρόμοιες, συντονίζονται. Έχει παρατηρηθεί, επίσης, πως όσο πιο πυκνή είναι η σύσταση της μάζας ενός αντικειμένου τόσο μεγαλύτερη είναι και η ταχύτητα δόνησης αυτού.

Η μουσική και οι ήχοι γενικότερα επηρεάζουν τις δονήσεις αυτές. Κάθε μουσικός «τόνος» διεγείρει διαφορετικές συχνότητες προκαλεί διαφορετικές δονήσεις.

Το ίδιο το ανθρώπινο σώμα είναι ένα δυναμικό σύστημα συντονισμού με δονήσεις όπου κάθε κύτταρο, κάθε μόριο, κάθε ιστός και κάθε οστό δονείται σε μια συγκεκριμένη συχνότητα και διεγείρεται σε ένα συγκεκριμένο μουσικό «τόνο».

Έτσι, λοιπόν, η Ηχοθεραπεία αντιμετωπίζει τις παθήσεις στο πεδίο πληροφορίας του ανθρώπου και όχι επεμβατικά ή μηχανικά. Με αυτό τον τρόπο λειτουργεί σε ένα βαθύ κυτταρικό επίπεδο, όπου οι δονήσεις αλλάζουν τις μοριακές ιδιότητες.

Η νέα μέθοδος Ηχοθεραπείας είναι η θεραπεία του μέλλοντος.

Είναι βασισμένη σε αποτελέσματα ερευνών στους τομείς της καρδιάς, του εγκεφάλου, της κβαντικής φυσικής, της νευρολογίας, της επιγενετικής, της νοημοσύνης και της συνείδησης.
Στην αποτελεσματική εκπαίδευση και εφαρμογή της νέας μεθόδου αναίμακτης χειρουργικής-ηχοθεραπείας, συντελούν και τα πάνω από πενήντα πρωτοποριακά εργαλεία Quantum Health Tones, Quantum Life Tones, Biofield Anatomy Maps και πολλά διαγράμματα – οδηγοί αναζήτησης λύσεων, των οποίων η χρήση διδάσκεται δεξιοτεχνικά κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων.

Σε ποιούς απευθύνεται:

Τα βιωματικά εργαστήρια απευθύνονται σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, σε φυσικοθεραπευτές, μουσικοθεραπευτές, μουσικούς, δραματοθεραπευτές, παιδαγωγούς και σε θεραπευτές διεθνώς αναγνωρισμένων θεραπευτικών μεθόδων.

Διάρκεια Σχολής:

10 μήνες , εκ των οποίων:

6 μήνες Βιωματικά Εργαστήρια
 

1ο Εργαστήριο:

Ο Άνθρωπος

Το σχέδιο του ανθρώπου
Ψυχή – Ανάκτηση
Αύρα – Ενεργειακά Κέντρα
Καρδιά – Συναισθήματα
Συνείδηση – Πρόθεση
Μορφογενετικά Πεδία
Εσωτερικοί Βοηθοί

2ο Εργαστήριο

Σκελετικό Σύστημα

Αυχενική Μοίρα
Άτλαντας
Άνω Θωρακική Μοίρα (σπόνδυλοι C1 – C7)
Κλείδες
Ώμοι
Βραχίονες
Πήχεις
Χέρια
Κάτω Θωρακική Μοίρα (Σπόνδυλοι Τ1-Τ12)
Οσφυϊκή Μοίρα (Σπόνδυλοι Ι1-Ι5)
Ιερό Οστό
Κόκκυγας
Ισχύα
Ιερολαγόνιες Αρθρώσεις
Μηροί
Κνήμες
Γόνατα
Αστράγαλοι
Πόδια

3ο Εργαστήριο

Όργανα 

Εγκέφαλος
Μάτια
Αφτιά
Συγχρονισμός
Μύτη
Οισοφάγος
Θύμος Αδένας
Καρδιά
Στομάχι
Πάγκρεας
Λεπτό Έντερο
Ουροδόχος Κύστη
Γεννητικά Όργανα

  • 2 μήνες θεωρητικά μαθήματα
  • 2 μήνες πρακτική άσκηση

Πιστοποίηση:

Έπειτα από την επιτυχή παρακολούθηση των τριών βασικών εργαστηρίων και την επιτυχή εφαρμογή της μεθόδου δίδεται πιστοποίηση.

Εισηγητής: Πάνος Αξιομάκαρος

Ο Πάνος Αξιομάκαρος σπούδασε πολιτικός μηχανικός και οικονομολόγος. Όμως, η εσωτερική του καθοδήγηση τον ώθησε, αρχικά στην κλασσική και στη συνέχεια, στην ενεργειακή ψυχολογία. Ίδρυσε και διευθύνει από το 1989 το Ινστιτούτο Έρευνας Σκέψης & Συμπεριφοράς και είναι International Faculty Member του Prenatal University. Ήταν εκπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο του University of Wisconsin-SP ELI, όπου δίδαξε Διαισθητικό Management.

Διδάχθηκε αρχικά Aura Chirurgie από το δημιουργό της Gerhard Kluegl, όμως προσέλαβε διαισθητικά νέες σχετικές γνώσεις, οι οποίες τον οδήγησαν στη δημιουργία της Νέας Χειρουργικής στην Αύρα. Υλοποιεί μεταξύ άλλων τις μεθόδους: Ψυχοαρμονική, Κβαντινή Δίνη Μεταμόρφωσης, Internet Business Therapy και Genius Lab. Από το 2003 φιλοξενεί στο γραφείο του το EGG του GCP-Global Consciousness Project του Princeton University.

Ως σύμβουλος διοίκησης ήταν συντονιστής του έργου σίτισης του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων «ΑΘΗΝΑ 2004». Προσφέρει καθημερινά αποτελεσματική ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλές σε παιδιά, ενήλικες και επιχειρηματίες. Η εργασία του παρουσιάστηκε από ΜΜΕ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.