Τουλιάτος Νίκος

Τουλιάτος Νίκος

Πήρα από τη ζωή ότι θέλησα. Δεν παραπονιέμαι. Σχεδόν ότι ονειρεύτηκα το έζησα. Βίωσα πολλά, ένιωσα πολλά, πήρα και έδωσα. Συνεργάστηκα με όλους, με ανθρώπους που με είχαν διαμορφώσει σε μικρή ηλικία, μέσα από ταινίες και μουσικές. Βρέθηκα δίπλα τους. Με άλλους μεγαλώσαμε μαζί. Προσπάθησα να νικήσω το θηρίο που έχω μέσα μου. Πάλεψα με όλα, ιδεολογικά, πολιτικά, συναισθηματικά, υπαρξιακά, ψυχολογικά και με κάποια μάλλον τα κατάφερα. Ταξίδεψα πολύ σε όλο το κόσμο και σε όλη την Ελλάδα. Έπαιξα σχεδόν όλα τα είδη μουσικής. Υπήρξα μετανάστης, έζησα πείνες και δυστυχία, έζησα και μέσα στη χλιδή. Ερωτεύτηκα ακραία, αγάπησα και δέχτηκα πολύ αγάπη. Γνώρισα πολλές και όμορφες γυναίκες, έκανα τρέλες, έκλαψα πολύ για μεγάλους έρωτες, και πολλές φορές δόθηκα μέχρι τέλους. Είδα πολλά και πέρα από κάθε είδους όρια. Βίωσα δύσκολες καταστάσεις και πολλές φορές επικίνδυνες. Ρισκάρισα πολλά κέρδισα και έχασα σε μια λεπτή περίεργη ισορροπία. Έφτιαξα επιχειρήσεις. Δημιούργησα ομάδες. Άνοιξα δρόμους και άλλους ακολούθησα πειθήνια. Πέρασα από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης μόνο ως δάσκαλος, διαμόρφωσα ανθρώπους και διαμορφώθηκα.

Τουλιάτος Νίκος

Δημιούργησα στυλ στα ντράμς και έβγαλα πολλά νέα παιδιά. Άνοιξα σχολές κρουστών, έφτιαξα φεστιβάλ, άλλα επιτυχημένα άλλα όχι. Βίωσα απίστευτες στεναχώριες, με άσχημες συνέπειες και μεγάλες χαρές, ικανοποίηση, ευτυχία. Δημιούργησα οικογένεια. Έκανα 2 γάμους και απέκτησα μια υπέροχη κόρη. Αυτά που μου αναλογούσαν τα πραγματοποίησα. Πέρασαν πολλά χρήματα από τα χέρια μου, και έχασα πολλά χρήματα και ευκαιρίες. Υπήρξα ναυτικός, λαντζέρης, αγρότης, παιδί για όλες τις δουλειές, δούλεψα σε συνεργεία, χρωματοπωλεία, ναυπηγεία. Πήρα όλα τα μεγάλα ρίσκα. Βρέθηκα σε σχολή μονίμων του πολεμικού ναυτικού. Υπηρέτησα τη θητεία μου το Ναυτικό 38 μήνες. Διάβασα πολύ για να ανταπεξέλθω σε άλλες εποχές που η σκέψη ήταν κυρίαρχη. Δεν παραπονιέμαι. Έζησα σκληρά και δύσκολα.

Τουλιάτος Νίκος

Δημιούργησα όνομα που κάποιοι σέβονται. Δέχτηκα μεγάλες επιθέσεις, και σκληρή υποτίμηση. Αγωνίστηκα, πάλεψα ενάντια στο ρεύμα και άλλες φορές κυλίστηκα με το ποτάμι. Έγραψα 6 βιβλία, δημιούργησα 21cd και συμμετείχα σε εκαντοτάδες άλλα. Συνεργάστηκα με μεγάλους Έλληνες και ξένους μουσικούς που μου άλλαξαν τη ζωή, συνεργάστηκα με όλους τους Έλληνες καλλιτέχνες όλων των ειδών της τέχνης. Έζησα μεγάλες δημιουργικές στιγμές πάνω στη σκηνή και τρομερές αποτυχίες. Είμαι γοητευμένος από τη ζωή μου. Παραμένω ακόμα ο μεγαλύτερος ντράμερ της πολυκατοικίας μου, βλάκας, φτωχός και ρομαντικός…!! κάτι που δεν πιστεύουν πολλοί «φίλοι» σε ό, τι αφορά τα δύο τελευταία!! και βέβαια μια μετριότητα, κάτι που οι περισσότεροι μάλλον θα… συμφωνούσαν ευχαρίστως!! γιαυτό «Δεν παραιτούμαι της τιμής να είμαι στόχος»! Έζησα, αγάπησα, ερωτεύθηκα, δημιούργησα, ονειρεύτηκα, οραματίστηκα και τώρα μπήκα στην σειρά. Είμαι έτοιμος να φύγω στο μεγάλο ταξίδι όποτε και εάν έρθει. Όχι δεν φοβάμαι τον θάνατο. Είμαι γεμάτος και είμαι μόνο 60.

Τουλιάτος Νίκος